PROSTO DELOVNO MESTO – GASILEC ZAČETNIK

2.9.2020

Gasilska brigada Ljubljana objavlja prosto delovno mesto:

GASILCA – ZAČETNIK  m / ž

Kandidati za poklicnega gasilca morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

  • dosežena srednja tehnična ali srednja strokovna izobrazba (peta raven),
  • psihofizična in zdravstvena sposobnost,
  • vozniški izpit B kategorije,
  • kandidat ni v kazenskem postopku oziroma ni bil pravnomočno obsojen za kaznivo dejanje zoper življenje, telo in premoženje.

Kandidati bodo opravljali preizkus fizične sposobnosti.

Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas zaradi izobraževanja v Gasilski šoli po Programu usposabljanja za pridobitev poklica gasilec.

Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in s kratkim življenjepisom naj kandidati pošljejo v 8. dneh po objavi na naslov:

Gasilska brigada Ljubljana

Vojkova cesta 19

1000 Ljubljana

Povezane vsebine
19.3.2020
Poziv gasilcev: Od jutri naprej je razglašena je velika požarna ogroženost naravnega okolja!
Situacija v povezavi z izbruhom epidemije koronavirisa je mnogo ljudi prisilila, da so večinoma doma. Mnogo od njih ta čas koristi za spomladanska opravila na vrtovih in travnikih. Opažamo, da zaradi tega prihaja do povečanega kurjenja v naravi in posledično do požarov. V zadnjih treh dneh smo ljubljanski gasilci posredovali na osmih intervencijah iz omenjenega…

17.3.2020
GASILSKA SLUŽBA V LJUBLJANI V TRENUTNI SITUACIJI DELUJE ODGOVORNO IN NEMOTENO
V vidu aktualne situacije v povezavi s pojavom okužb s koronavirusom (COVID-19), so morale operativne enote iz sistema zaščite in reševanja aktivno povzeti določene ukrepe. Gasilstvo seveda predstavlja kritično strukturo v sistemu. V Ljubljani smo že precej pred razglasitvijo epidemije posebno pozornost namenili ustreznim organizacijskim in drugim ukrepom za zagotovitev neprekinjenega izvajanja občinske javne gasilske…