PROSTO DELOVNO MESTO – GASILEC ZAČETNIK

4.9.2019

Gasilska brigada Ljubljana objavlja prosto delovno mesto:

GASILCA – ZAČETNIK  m / ž

Kandidati za poklicnega gasilca morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

  • dosežena srednja tehnična ali srednja strokovna izobrazba (peta raven),
  • psihofizična in zdravstvena sposobnost,
  • vozniški izpit B kategorije,
  • kandidat ni v kazenskem postopku oziroma ni bil pravnomočno obsojen za kaznivo dejanje zoper življenje, telo in premoženje.

Kandidati bodo opravljali preizkus fizične sposobnosti.

Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas zaradi izobraževanja v Gasilski šoli po Programu usposabljanja za pridobitev poklica gasilec.

Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in s kratkim življenjepisom naj kandidati pošljejo v 8. dneh po objavi na naslov:

Gasilska brigada Ljubljana

Vojkova cesta 19

1000 Ljubljana

Povezane vsebine
30.10.2018
Novo vozilo za gašenje in reševanje iz višin že v operativni rabi
Skladno s sprejetim Programom dela in razvoja Gasilske brigade Ljubljana je bila med letnimi cilji in nalogami za leto 2018 na področju opremljanja voznega parka planirana za nas izredno pomembna investicija. Gre za največjo investicijo v zadnjem obdobju. Včeraj nam je namreč g. Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana, v operativno rabo predal novo vozilo…

7.10.2018
Zahteven požar v eni od restavracij ljubljanskega Koloseja
Danes zjutraj, ob 3 uri in 35 minut smo prejeli klic, da gori v objektu ljubljanskega Koloseja. Na mesto dogodka smo prispeli 7 minut pozneje in ugotovili, da gre za požar v eni od restavracij. Celoten objekt je bil zadimljen, jedro požara pa je bilo globoko v notranjosti restavracije, šlo je za razvit požar in…